Cum cumpar

      Va multumim ca ati ales Alymag !

       COMENZI ONLINE      

   Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

              Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

              Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

  In functie de caracteristicile comenzii dvs.si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare. In maxim 72 de ore dupa plasarea comenzii veti contactat de catre un reprezentant Alymag pentru confirmarea comenzii, modul si termenul de livrare.Costul de transport prin curierat nu este  inclus in pretul produselor acesta urmand a va fi comunicat inainte de expedierea comenzii. Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la tel. 0756 715 686 .

                                                                                                                                    Va felicitam, ati ales bine, Alymag.