Poltica de retur


Pentru noi este foarte important ca dvs.să fiți mulțumit de achiziția făcută.

 Dacă nu sunteti complet mulțumit puteți returna produsul in termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.Singurul cost pe care va trebui să-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Daca ati decis să returnati produsul achizitionat completati Formularul de Retur sau trimiteti o cerere in acest sens pe adresa noastra de email: alymag16@gmail.com. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data receptiei returului de către Alymag. Pentru a fi acceptată returnarea produselor,acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate,să nu fie utilizate sau deteriorate,să aibă ambalajele si etichetele originale impreuna cu toate documentele însoţitoare.Coletul trebuie să conţină  Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire vă recomandăm să returnati  produsele prin intermediul unei firme de curierat sau daca este posibil direct la depozitul Alymag. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un alt produs disponibil in stoc. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.

 Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 zile calendaristice prin transfer bancar în contul dvs.IBAN specificat în Formularul de Retur.

 Produsele pot fi expediate la adresa:Sc Promoldex Srl,Loc. Ilisua,Str.Principala Nr 160A, Bistrita Nasaud,Cod postal 427368   

              Vă mulţumim.